Viitostien leirintäalueen lomamökit

Tervetuloa mökkeilemään Hirvijärven maisemiin! Alueellamme on 12 mökkiä, joissa lomailusta voivat nauttia sekä pariskunnat että perheet.

Kaikki mökkimme ovat varusteltuja ja siistejä. Niiden ulkopuolella avautuva upea luonto ja alueemme tarjoamat mahdollisuudet virsitäytymiseen takaavat, että lomastasi tulee meillä ikimuistoinen.

Vuokrattavat mökit

Saunamökki

Kaksi petipaikkaa, kerrossänky ja levitettävä sohva, televisio, jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, suihku. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta: 2 hlö 65 €
Lisähenkilöt 10 € /hlö

Mökki 1 (3 kpl)

Kaksi petipaikkaa alkovissa, olohuoneessa levitettävä sohva kahdelle, TV, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, WC, suihku. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta: 2 hlö 65 €
Lisähenkilöt 10 € /hlö

Mökki 2 (4 kpl)

Kerrossängyt neljälle, valot, sähkö, lämpöpatteri, jääkaappi. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta 45 € /vrk

Mökki 3 (4 kpl)

Kaksi petipaikkaa, valot, sähkö, lämpöpatteri. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta: 35 € /vrk

Lisäpalvelut

  • Liinavaatteet 8 € /hlö
  • Päiväoleskelu 5 € /hlö
  • Perhesauna 10 € / 45 min