Viitostien leirintäalueen lomamökit

Tervetuloa mökkeilemään Hirvijärven maisemiin! Alueellamme on 12 mökkiä, joissa lomailusta voivat nauttia sekä pariskunnat että perheet.

Kaikki mökkimme ovat varusteltuja ja siistejä. Niiden ulkopuolella avautuva upea luonto ja alueemme tarjoamat mahdollisuudet virsitäytymiseen takaavat, että lomastasi tulee meillä ikimuistoinen.
 

3 kpl  Mökkejä  varusteilla  makuualkovi 2 h  levitettävä vuodesohva   olohuoneessa  VC/suihku, liesi  TV, jääkaappi , kahvinkeitin , teekeitin ,astiasto . Hinta -  1 - 2  hlo  65 €   3 -4 hlö  10 € per hlö.

1 kpl Saunamökki  rannassa.  Puulla lämmitettävä  kiuas Kerrossänky + levitettävä vuodesohva liesi,jääkaappi, kahvin ja vedenkeitin TV   Hinta  1-2 hlö 65 €    3-4 hlö  10 € per  hlö.

2 kpl Mökkejä  rannassa  1 kerrossänky  ja levitettävävuode   valo ja lämpö  jääkaappi , VC ja suihkutilat , ja keittiö on erillisessä ulkorakennuksessa  Hinta: 1-2 hlö  45 €  3-4  hlö  5 € per hlö.

4 kpl   2 hengen mökkejä   valo /lämpöpatteri   Hinta  39 €   VC  ja suihku ja keittiöon erillisessä ulkorakennuksessa.

Vuokrattavat mökit

Saunamökki

Kaksi petipaikkaa, kerrossänky ja levitettävä sohva, televisio, jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, suihku. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta: 2 hlö 65 €
Lisähenkilöt 10 € /hlö

Mökki 1 (3 kpl)

Kaksi petipaikkaa alkovissa, olohuoneessa levitettävä sohva kahdelle, TV, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, WC, suihku. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta: 2 hlö 65 €
Lisähenkilöt 10 € /hlö

Mökki 2 (4 kpl)

Kerrossängyt neljälle, valot, sähkö, lämpöpatteri, jääkaappi. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta 45 € /vrk

Mökki 3 (4 kpl)

Kaksi petipaikkaa, valot, sähkö, lämpöpatteri. Keittiön, grillikatoksen, uimarannan, oleskelutilojen ja suihkutilojen käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Hinta: 35 € /vrk

Lisäpalvelut

  • Liinavaatteet 8 € /hlö
  • Päiväoleskelu 5 € /hlö
  • Perhesauna 10 € / 45 min